SKIL Achtung!!! Juho Risku, Kiipeilyliiton Puheenjohtaja

Puhaltaako Suomen kiipeilyliitossa muutokset tuulet? Katso puheenjohtaja Juho Riskun haastattelu!

Huomenna 24.10.2021 pidetään Suomen Kiipeilyliiton sääntömääräinen syyskokous jäsenseurojen edustajille. Tässä kokouksessa päätetään myös liiton hallituksen kokoonpano seuraavalle toimintakaudelle, joten katsoimme Karpojen asiaksi käydä kuulemassa viimeisimmät mietteet liiton puheenjohtaja Juho Riskulta.

Oulun kiipeilyseurankin puheenjohtajana toimiva Risku loikkasi SKILin puheenjohtajan syviin saappaisiin kesän 2021 alussa, kun silloinen puheenjohtaja luopui tehtävistä erinäisten syiden vuoksi. Lähtötilanne oli vähintäänkin haastava, mutta kentältä on kuulunut Karpojen korviin kesän aikana positiivista viestiä siitä, että liiton purjeisiin on saapunut pitkään kaivattua tuulenvirettä.

Juttelimme Juhon kanssa muun muassa tulevaisuuden visioista, joiden osalta hän näkee tärkeimpinä osa-alueina ainakin liiton toiminnan läpinäkyvyyden ja tasapuolisuuden, sekä rahoituspohjan kasvattamisen/ vakauttamisen.

Puheenjohtaja Risku univormussaan. Kun tämän näköinen heppu hiipii vastaan, niin heitä toki ”hai faivit” ja mukaan toimintaankin saa kuulemma ilmoittautua 😉

Puheenjohtajan toimen lisäksi huomisessa kokouksessa valitaan uuteen hallitukseen vaihtuvien jäsenten paikalle uutta verta, joten jokaisen jäsenseuran aktiivinen edustus on ensiarvoisen tärkeää. Siis siinä tapauksessa, että tavoitteena on viedä suomalaista kiipeilyä kohti 2020-lukua.

Jos suomalaisen kiipeilyn tila kiinnostaa, kurkkaa alta Juhon haastattelu!

Scroll to top