Ryhmät

Porukassa kiipeemään? Se on parrautta!

Yritysryhmät

Onko tulossa TYHY-päivät, pikkujoulut tai haluatteko muuten vaan tulla viettämään liikunnallisen hetken loistavan lajin parissa? Ota yhteyttä ja järjestämme juuri teidän tarpeisiinne parhaan mahdollisen kokonaisuuden!

HARRASTUSPORUKAT,
KAVERIPORUKAT

Haluatteko tulla viettämään aikaa VOEMAlle kaveriporukalla? Tämä onnistuu monellakin tapaa! Ota yhteyttä ja voimme järjestää teille paketin toiveittenne mukaan!

Kouluryhmät

Kouluryhmät ovat tervetulleita VOEMAlle vaikkapa liikuntatuntien merkeissä arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Varaukset on tehtävä ennakkoon. Boulderointi on kätevä tapa saada koko ryhmä liikkumaan kerralla. VOEMAlta löytyy sopivia seiniä kaikille ja onnistumisen kokemuksia syntyy varmasti!

Polttariporukat

VOEMAlla vietät unohtumattomat polttarit! Hikoilemaan pääsee sankarin lisäksi myös koko ryhmä. Kisailuja boulderseinillä, kutkuttavia haasteita ja elämyksiä, joita sinun on muualla Kuopiossa mahdoton tavoittaa!

Lasten synttärit

Tule viettämään herkulliset elämyssynttärit VOEMAlle! Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin vaihtoehto tai kerro haaveistasi, niin valmistamme juhlapaketin toiveittenne mukaan!

Erityisryhmät

Kiipeily sopii lajina myös monille erityisryhmille. Esimerkiksi rajoitteet liikkumiselle eivät ole välttämättä este kiipeilylle. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voisimme keksiä juuri teidän ryhmällenne!


VAKITUISET OHJATUT RYHMÄT VOEMALLA

NUORTEN OHJATUT KIIPEILYRYHMÄT

Viime vuonna uutena alkaneet junnujen harrasteryhmät saavuttivat nopeasti suosiota sekä kiipeilyn aloittavien, että jo muutamia vuosia harrastaneiden keskuudessa. Ryhmissä tehdään monipuolisia harjoituksia sekä köysi- että boulderseinillä, opitaan kiipeilyn perustekniikkaa ja kiipeillään rennosti erilaisia reittejä kiipeilykavereita kannustaen. Taitotasovaatimusta ei ole, vaan mukaan voi lähteä vaikkei aiempaa kokemusta lajista olisikaan. Alaikäraja torstain ryhmiin on 9-v.

Junnujen harrasteryhmä 1 (9-11v) torstaisin  17.00 – 18.00 PARI PAIKKAA VAPAANA

Junnujen harrasteryhmä 2 (yli 11v) torstaisin  18.30 – 19.30 PARI PAIKKAA VAPAANA

Hinta 139€ / 10 kertaa, sis. tarvittavat varusteet ja ohjauksen.

Junnuryhmät alkavat torstaina 20.1.2022

Ryhmäkoko arkiviikon ryhmissä on 5-9 hlö. Mikäli ryhmään tulee vähemmän kuin 5 ilmoittautujaa, pyritään ryhmiä yhdistämään. 

 

Maanantaisin VOEMAlla kokoontuu junnutreeniryhmä, joka on suunnattu jo jonkin aikaa kiivenneille 12-16 -vuotiaille kiipeilijöille. Näissä treeneissä tehdään kiipeilyssä kehittymiseen tähtääviä harjoitteita ja kiipeillään monipuolisesti mukavassa porukassa.

Treenit järjestään maanantaisin klo 17.30 – 18.30 (alkaen ma 17.1.2022). Kysy lisää ja ilmoittaudu VOEMAn tiskille tai meilillä info@voema.net. Hinta 139€, vuosijäseniltä 119€ (10 kertaa), sis. tarvittavat varusteet ja ohjauksen. 1 PAIKKA VAPAANA

 Kysy lissää ja varaa paikkasi nopeasti!

info@voema.net / 040 522 2655 (aukioloaikoina)

LASTEN KIIPEILYKERHOT

VOEMA järjestää ohjattuja treenejä lapsille ja nuorille. Lauantaiaamuisin VOEMAlla kokoontuu 7-13-vuotiaille tarkoitetut lasten kerhot, joissa harjoitellaan porukassa kiipeilyä ja yleisiä liikuntataitoja. Kiipeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka kehittää mm. kehonhallintaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Kerhotoiminnassa painotamme erityisesti ryhmätoiminnan merkitystä ja pyrimme vahvistamaan sosiaalisia taitoja sekä terveen itsetunnon kehittymistä.

Kiipeilykerho 1 on suunnattu 7-9-vuotiaille kiipeilijöille ja  kokoontuu lauantaisin klo 9.30-10.30 MUUTAMA PAIKKA VAPAANA

Kiipeilykerho 2 on suunnattu 10-13-vuotiaille kiipeilijöille ja kokoontuu lauantaisin klo 10.45-11.45. MUUTAMA PAIKKA VAPAANA

Kysy lisää ja ilmoittaudu VOEMAn tiskille tai meilillä info@voema.net. Hinta 145€ (seuraava perheenjäsen 125€), (12 kertaa), sis. tarvittavat varusteet ja ohjauksen. Kiipeilykerho alkaa lauantaina 15.1.2022

Scroll to top