Ryhmät

Porukassa kiipeemään? Se on parrautta!

Yritysryhmät

Onko tulossa TYHY-päivät, pikkujoulut tai haluatteko muuten vaan tulla viettämään liikunnallisen hetken loistavan lajin parissa? Ota yhteyttä ja järjestämme juuri teidän tarpeisiinne parhaan mahdollisen kokonaisuuden!

HARRASTUSPORUKAT,
KAVERIPORUKAT

Haluatteko tulla viettämään aikaa VOEMAlle kaveriporukalla? Tämä onnistuu monellakin tapaa! Ota yhteyttä ja voimme järjestää teille paketin toiveittenne mukaan!

Kouluryhmät

Kouluryhmät ovat tervetulleita VOEMAlle vaikkapa liikuntatuntien merkeissä arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Varaukset on tehtävä ennakkoon. Boulderointi on kätevä tapa saada koko ryhmä liikkumaan kerralla. VOEMAlta löytyy sopivia seiniä kaikille ja onnistumisen kokemuksia syntyy varmasti!

Polttariporukat

VOEMAlla vietät unohtumattomat polttarit! Hikoilemaan pääsee sankarin lisäksi myös koko ryhmä. Kisailuja boulderseinillä, kutkuttavia haasteita ja elämyksiä, joita sinun on muualla Kuopiossa mahdoton tavoittaa!

Lasten synttärit

Tule viettämään herkulliset elämyssynttärit VOEMAlle! Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin vaihtoehto tai kerro haaveistasi, niin valmistamme juhlapaketin toiveittenne mukaan!

Erityisryhmät

Kiipeily sopii lajina myös monille erityisryhmille. Esimerkiksi rajoitteet liikkumiselle eivät ole välttämättä este kiipeilylle. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voisimme keksiä juuri teidän ryhmällenne!


VAKITUISET OHJATUT RYHMÄT VOEMALLA

KUNTOKIIPEILYRYHMÄ

Kuntokiipeilyryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja tutustua samalla monipuolisesti kiipeilyn maailmaan. Treenit ovat ohjattuja tunnin mittaisia kokonaisuuksia, joissa joka kerta mennään eri teeman merkeissä.

Ryhmässä tekeminen on motivoivaa ja hauskaa. Tähän ryhmään ei ole mitään taitotasovaatimusta, vaan kaikki kiipeilijät ovat tervetulleita ekakertalaisista harrastajiin! Tässä ryhmässä pääset tutustumaan sekä köysikiipeilyyn, että boulderointiin ja tekemään monenlaisia harjoitteita hauskalla tavalla. Mukavan tekemisen varjolla kunto kohenee ja mieli lepää 🙂

Kuntokiipeilytunti järjestään aina maanantaisin klo 19.00 – 20.00. Kysy lisää ja ilmoittaudu VOEMAn tiskille tai meilillä info@voema.net. Hinta 139€, vuosijäseniltä 119€ (10 kertaa), sis. tarvittavat varusteet ja ohjauksen

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

VOEMA järjestää ohjattuja treenejä lapsille ja nuorille. Lauantai aamuisin VOEMAlla kokoontuu 7-13-vuotiaille tarkoitetut lasten kerhot, joissa harjoitellaan porukassa kiipeilyä ja yleisiä liikuntataitoja. Kiipeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka kehittää mm. kehonhallintaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Kerhotoiminnassa painotamme erityisesti ryhmätoiminnan merkitystä ja pyrimme vahvistamaan sosiaalisia taitoja sekä terveen itsetunnon kehittymistä.

Maanantaisin VOEMAlla kokoontuu junnutreeniryhmä, joka on suunnattu jo jonkin aikaa kiivenneille 12-18 -vuotiaille kiipeilijöille, jotka haluavat harjoitella kiipeilyä jo hieman tavoitteellisemmin. Näissä treeneissä tehdään kiipeilyssä kehittymiseen tähtääviä harjoitteita niin kiipeilyseinällä kuin oheistreenipuolellakin.

Treenit järjestään maanantaisin klo 17.30 – 18.30. Kysy lisää ja ilmoittaudu VOEMAn tiskille tai meilillä info@voema.net. Hinta 139€, vuosijäseniltä 119€ (10 kertaa), sis. tarvittavat varusteet ja ohjauksen.

Scroll to top