Ryhmät

Porukassa kiipeemään? Se on parrautta!

Yritysryhmät

Onko tulossa TYHY-päivät, pikkujoulut tai haluatteko muuten vaan tulla viettämään liikunnallisen hetken loistavan lajin parissa? Ota yhteyttä ja järjestämme juuri teidän tarpeisiinne parhaan mahdollisen kokonaisuuden!

HARRASTUSPORUKAT,
KAVERIPORUKAT

Haluatteko tulla viettämään aikaa VOEMAlle kaveriporukalla? Tämä onnistuu monellakin tapaa! Ota yhteyttä ja voimme järjestää teille paketin toiveittenne mukaan!

Kouluryhmät

Kouluryhmät ovat tervetulleita VOEMAlle vaikkapa liikuntatuntien merkeissä arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Varaukset on tehtävä ennakkoon. Boulderointi on kätevä tapa saada koko ryhmä liikkumaan kerralla. VOEMAlta löytyy sopivia seiniä kaikille ja onnistumisen kokemuksia syntyy varmasti!

Polttariporukat

VOEMAlla vietät unohtumattomat polttarit! Hikoilemaan pääsee sankarin lisäksi myös koko ryhmä. Kisailuja boulderseinillä, kutkuttavia haasteita ja elämyksiä, joita sinun on muualla Kuopiossa mahdoton tavoittaa!

Lasten synttärit

Tule viettämään herkulliset elämyssynttärit VOEMAlle! Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin vaihtoehto tai kerro haaveistasi, niin valmistamme juhlapaketin toiveittenne mukaan!

Erityisryhmät

Kiipeily sopii lajina myös monille erityisryhmille. Esimerkiksi rajoitteet liikkumiselle eivät ole välttämättä este kiipeilylle. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voisimme keksiä juuri teidän ryhmällenne!


VAKITUISET OHJATUT RYHMÄT VOEMALLA

LASTEN JA NUORTEN OHJATUT KIIPEILYRYHMÄT

VOEMA järjestää ohjattuja kiipeilyryhmiä lapsille ja nuorille.

Kevätkauden 2023 junnuryhmissä on tilaa vielä torstain ensimmäisessä  ryhmässä!

Ryhmissä tehdään monipuolisia harjoituksia sekä köysi- että boulderseinillä, opitaan kiipeilyn perustekniikkaa ja kiipeillään rennosti erilaisia reittejä kiipeilykavereita kannustaen. Kiipeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka kehittää mm. kehonhallintaa, lihaskuntoa, tasapainoa ja keskittymiskykyä.

Ohjattujen ryhmien kevätkausi 2023 starttaa tammikuun alussa:

Lauantai (14.1. alkaen)
10:30 – 11:30 TÄYNNÄ Lasten kiipeilykerho (n. 7-11-vuotiaat)

Maanantai (9.1. alkaen)
17:00 – 18:00 TÄYNNÄ Nuorten ryhmä (yli 12-vuotiaat)

Torstai (12.1. alkaen)
17:00 – 18:00 TILAA Junnujen harrasteryhmä 1 (n. 9-11-vuotiaat)
18:30 – 19:30 TÄYNNÄ Junnujen harrasteryhmä 2 (yli 11-vuotiaat)

Kevätkaudella kiivetään 12 kertaa, ja hinta ryhmiin on 179€. Hinta sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat varusteet. Sisaralennus -20€.

Poissaolokerrat tunneilta voi käyttää itsenäiseen kiipeilyyn oman aikuisen seurassa, joten kerta ei mene hukkaan vaikka jokin kerta jäisi vaikka sairastumisen takia väliin.

Lauantaiaamuisin klo 10:30 – 11:30 VOEMAlla kokoontuu n. 7-11-vuotiaille tarkoitettu Lasten kiipeilykerho, jossa harjoitellaan porukassa kiipeilyä ja yleisiä liikuntataitoja. Kiipeilyseinillä tehdään leikkimielisiä tehtäviä, joissa opitaan paljon uutta muttei oteta treenaamista liian vakavasti! Kiipeilyseiniltä löytyy sopivasti haastetta kaikentasoisille kiipeilijöille, aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Torstaisin harjoittelee Junnujen harrasteryhmät klo 17:00 – 18:00 ja klo 18:30 – 19:30. Ryhmiin ovat tervetulleita niin uuden lajin aloittavat kuin enemmänkin kiipeilleet lapset ja nuoret.

Alaikäraja torstain ryhmiin on 9-v, lauantain ryhmiin n. 7-v (ekaluokka).

Maanantaina treenaavat hieman pidempään kiipeilyä harrastaneet nuoret klo 17:00 – 18:00. Kiipeilykokemusta olisi hyvä olla jonkin verran, mutta esimerkiksi kilpailullisia tavoitteita ei tarvitse olla vaan mukaan voi lähteä rennolla meiningillä!

Lisäksi junioreiden valmennusryhmämme jatkaa myös tammikuussa – kysäse lissää, jos teiltä löytyy nuorisoa, joka haluaa treenailla kiipeilyä jo vähän tavoitteellisemmin!

Kysy lisää ja ilmoittaudu  info@voema.net  / 040 522 2655 (aukioloaikoina)

AIKUISTEN OHJATTU KIIPEILYRYHMÄ

Tule opettelemaan kiipeilyä ohjatusti! Aikuisten ohjatussa kiipeilyryhmässä tutustutaan erilaisiin kiipeilytekniikoihin, harjoitteisiin ja treenataan monipuolisesti!

Treeniryhmä sopii monentasoisille kiipeilijöille.

Treenit aina maanantaisin klo 18:00 – 19:30.

Kevätkausi alkaa 23.1.2023, ilmoittaudu pian mukaan! Tämän voit tehdä sähköpostilla info@voema.net tai suoraan VOEMAn tiskillä. 

Hinta 249€ / 12 kertaa.

Kaikki tarvittavat varusteet kuuluu hintaan. Mikäli jokin kerta jää välistä esimerkiksi sairastumisen takia, voi poissaolokerran käyttää itsenäiseen kiipeilyyn oman aikataulun mukaisesti.

Maksun voit maksaa myös liikuntaeduilla (ePassi, Eazybreak, Smartum, Edenred…)

Tule mukaan ja VOEMAUDU!

Scroll to top