Ryhmät

Porukassa kiipeemään? Se on parrautta!

Yritysryhmät

Onko tulossa TYHY-päivät, pikkujoulut tai haluatteko muuten vaan tulla viettämään liikunnallisen hetken loistavan lajin parissa? Ota yhteyttä ja järjestämme juuri teidän tarpeisiinne parhaan mahdollisen kokonaisuuden!

HARRASTUSPORUKAT,
KAVERIPORUKAT

Haluatteko tulla viettämään aikaa VOEMAlle kaveriporukalla? Tämä onnistuu monellakin tapaa! Ota yhteyttä ja voimme järjestää teille paketin toiveittenne mukaan!

Kouluryhmät

Kouluryhmät ovat tervetulleita VOEMAlle vaikkapa liikuntatuntien merkeissä arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Varaukset on tehtävä ennakkoon. Boulderointi on kätevä tapa saada koko ryhmä liikkumaan kerralla. VOEMAlta löytyy sopivia seiniä kaikille ja onnistumisen kokemuksia syntyy varmasti!

Polttariporukat

VOEMAlla vietät unohtumattomat polttarit! Hikoilemaan pääsee sankarin lisäksi myös koko ryhmä. Kisailuja boulderseinillä, kutkuttavia haasteita ja elämyksiä, joita sinun on muualla Kuopiossa mahdoton tavoittaa!

Lasten synttärit

Tule viettämään herkulliset elämyssynttärit VOEMAlle! Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin vaihtoehto tai kerro haaveistasi, niin valmistamme juhlapaketin toiveittenne mukaan!

Erityisryhmät

Kiipeily sopii lajina myös monille erityisryhmille. Esimerkiksi rajoitteet liikkumiselle eivät ole välttämättä este kiipeilylle. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voisimme keksiä juuri teidän ryhmällenne!


VAKITUISET OHJATUT RYHMÄT VOEMALLA

LASTEN JA NUORTEN OHJATUT KIIPEILYRYHMÄT

Kuopiolainen kiipeilyseura Sawo Climbers ry järjestää lapsille ja nuorille ohjattua kiipeilyä VOEMAn tiloissa.

Lue kiipeilyseuran toiminnasta ja kiipeilyryhmistä Sawo Climbersin omilta nettisivuilta

AIKUISTEN OHJATTU KIIPEILYRYHMÄ

RYHMÄ TÄYNNÄ

Tule opettelemaan kiipeilyä ohjatusti! Aikuisten ohjatussa kiipeilyryhmässä tutustutaan erilaisiin kiipeilytekniikoihin, harjoitteisiin ja treenataan monipuolisesti!

Treeniryhmä sopii monentasoisille kiipeilijöille.

Treenit aina tiistaisin klo 18:00 – 19:30.

Kevätkausi alkaa 30.01.2024, ilmoittaudu pian mukaan! Tämän voit tehdä sähköpostilla info@voema.net tai suoraan VOEMAn tiskillä. 

Hinta 249€ / 12 kertaa.

Kaikki tarvittavat varusteet kuuluu hintaan. Mikäli jokin kerta jää välistä esimerkiksi sairastumisen takia, voi poissaolokerran käyttää itsenäiseen kiipeilyyn oman aikataulun mukaisesti.

Maksun voit maksaa myös liikuntaeduilla (ePassi, Eazybreak, Smartum, Edenred…)

Tule mukaan ja VOEMAUDU!

Scroll to top