Ajankohtaista

Mittee tiällä tapahtuu?

Ajankohtaista

 
VOEMAN AUKIOLOAJAT & VUOSIJÄSENKISAT 30.11. – 6.12.

Tulevalla viikolla puretaan kaikki vanhat boulderreitit ja tehdään halli täyteen uutta kiivettävää! Olemme avoinna normaaleilla aukioloajoilla, mutta reitintekotyöt aiheuttavat jonkin verran muutoksia hallin toimintaan.

Reitinteko jatkuu koko viikon lähes aamusta iltaan. Hommasta aiheutuu meteliä jonkin verran. Alla päiväkohtaista suunnitelmaa, muutokset ovat mahdollisia.
Koko ajan löytyy kyllä jonkin verran kiivettävää, mutta reittejä on vähemmän kuin normaalisti. Ja lisää tehdään vielä tämän viikon jälkeenkin.

ma 30.11.
Kisaseinän reitit puretaan, käytössä tatin puoli ja köysiseinä.

ti 1.12.
Kisaseinällä reitintekoa, käytössä tatin puoli ja köysiseinä

ke 2.12.
Kisaseinällä reitintekoa, jossain vaiheessa uusiakin reittejä kiivettävissä & tatin puolen purkua, köysiseinä käytössä.

to 3.12.
Tatin puolella reitintekoa, kisaseinällä uusia reittejä & itsevarmistavat käytössä.

pe 4.12.
Koko hallissa reitintekoa (seiniä vaihdellen), osa uusista reiteistä & itsevarmistavat käytössä.

la 5.12.
Uusia reittejä koko hallissa, reitinteko saattaa jatkua osan päivästä.

su 6.12.
Uusia reittejä koko hallissa, reitinteko saattaa jatkua osan päivästä.

VUOSIJÄSENKISAT pe-su: Kisareitit kiivettävissä omien aikataulujen mukaisesti viikonlopun ajan. Ei siis varsinaista kisatapahtumaa. Lisäinfoa tulossa!

Koko viikon itsevarmistavat ovat vapaassa käytössä ja lainaamme valjaita tarvitseville ilman lisäveloitusta. Jos et ole käyttänyt laitteita aiemmin, tule kysäisemään, niin opastamme niiden käytön.

Reitinteon & purkutöiden jatkuessa osa boulderseinistä rajataan pois käytöstä. Uusia reittejä pääsee testailemaan sitä mukaa kun ne valmistuvat viikon puolivälin jälkeen.

Huom! Helppoja reittejä on normaalia vähemmän koko viikolla!

 
MASKIN KÄYTTÖSUOSITUKSET KUOPION KAUPUNKIN LIIKUNTAPAIKOILLA

”Kuopion siirtyminen koronaviruspandemian kiihtymisvaiheeseen aiheuttaa muutoksia voimassa oleviin suosituksiin ja rajoituksiin. Noudattamalla ohjeistuksia mahdollistamme harrastus- ja kilpailutoiminnan jatkumisen myös koronan aikana.” (Liikkuva Kuopio)

Haluamme parhaamme mukaan toimia kaupungin antamien suosituksien mukaisesti, jotta voimme mahdollistaa kiipeilyharrastuksen kaikille myös koronan aikana. Suosittelemme käyttämään maskia meillä asioidessanne varsinkin silloin, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Tämä tarkoittaa, että maskin käyttäminen on suositeltavaa niin yleisissä tiloissa kuin pukuhuoneissakin. 

Täältä löydät lisätietoa Kuopion kaupungin maskinkäyttösuosituksista liikuntapaikoilla.

 

UUDET PREMIUM- aka ”SEPPO”-KORTIT SAATAVILLA! 

10 x Premiumkortilla, eli ns. Seppokortilla kiipeät milloin haluat vailla huolenhäivää ahtaista paikoista ja tungoksista! Ostaessa tällaisen kortin saat avainkoodin sähköpostiisi ja voit käydä kiipeämässä omatoimisesti joka päivä myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Kortin hinta on 115€ ja se on voimassa 12kk. Aleryhmille (opiskelija, eläkeläinen, varusmies) hinta on 105€. 

Suosittelemme lämmöllä! 

Tulevat tapahtumat
  1. Köysikiipeilyn alkeiskurssi

    joulukuu 10 @ 17:00 - 21:00
  2. Kiipeilyn tekniikkakurssi

    joulukuu 14 @ 18:00 - 20:00

VOEMA FACEBOOKISSA

VOEMA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 466709567 Feed will not update.VAILLA VALOKUVAUKSEN TAI GRAAFISEN SUUNNITTELUN PALVELUITA?

 

 

OTA YHTEYTTÄ

+358445459309 / Sami

Scroll to top