Ajankohtaista

Mittee tiällä tapahtuu?

Ajankohtaista

 
6.5.2020 VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ!

Kyllähän se näin on, että vihdoin ja viimein me VOEMAllakin pääsemme siirtymään kohti normaalia päiväjärjestystä! Se milloin se ”normaali päiväjärjestys” koittaa, sitä emme tiedä, mutta kohti sitä me mennään pienin askelin 😊✌️ Huomisesta (7.5.) klo 18 alkaen vuosijäsenet pääsevät avainkorteillaan kiipeämään VOEMAlle siten, että paikalla voi olla kerrallaan alle 10 henkeä. Tässä joudumme soveltamaan ns. autiotupasääntöä, eli ensimmäisenä paikalle tullut joutuu luovuttamaan paikkansa seuraavalle. Muille asiakkaille ovet avautuvat 1.6. alkaen ja homma lähtee liikkelle kesäaukioloaikojen mukaan ma-pe klo 15-21 ja la klo 12-18. Avaamisen jälkeen käytössä on hallituksen ohjeistama max 50 hengen kokoontumisrajoitus. Tiskin lähettyville on asennettu uusi käsienpesupiste, jossa jokainen asiakas on velvollinen pesemään ja desinfioimaan kätensä sekä paikalle saavuttaessa, että pois lähtiessä. Kaikkien tulee omalta osaltaan huolehtia turvaetäisyyksistä toisiin ihmisiin (min 2m). Jokaiselle on varmasti myös selvää, että paikalle ei voi saapua flunssaoireisena tai jos tietää altistuneensa covid19-virukselle. Vaikka teemme varmasti parhaamme turvallisen ympäristön vaalimisessa, mutta riskiryhmiin kuuluvia suosittelemme pysymään edelleen eristyksissä. Pidetään huoli ja käyttäydytään vastuullisesti ❤️ Tervetuloa!
 
 
 

16.3.2020 VOEMA SULKEE OVENSA TOISTAISEKSI 17.3. ALKAEN 

Suomen hallitus antoi tänään suosituksensa COVID-19 epidemian hillitsemiseksi. Tästä syystä myös VOEMA laittaa ovensa kiinni toistaiseksi. Tämä koskee kaikkia VOEMAn asiakkaita, myös vuosijäseniä. Kuukausikortteihin ja jäsenmaksuihin laitetaan lisäaikaa saman verran, mitä joudumme pitämään ovia suljettuina. Myös kaikki kurssit ja ohjatut ryhmät on peruttu. 
 
Tilanne on ikävä kaikille, mutta on äärimmäisen tärkeää, että teemme kaikkemme suojellaksemme riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä.
 
Toivomme ymmärrystä hankalassa tilanteessa ja toivotamme erityisen paljon voemia teille rakkaat siskot ja veljet! Pysykää terveinä!
 
Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista hyvissä ajoin…
 
Terveisin,
VOEMAn porukka

 

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.VAILLA VALOKUVAUKSEN TAI GRAAFISEN SUUNNITTELUN PALVELUITA?

 

 

OTA YHTEYTTÄ

+358445459309 / Sami

Scroll to top