YRITYSRYHMÄT

Tyhypäivät? Liikuntapäivä? Pikkujoulut? Eiku VOEMAlle!

Firman tyhypäivät kiipeillen?

VOEMA järjestää yritysryhmille räätälöityjä kiipeilypaketteja, kiipeilykokeiluja, kursseja, pikkujouluja, tyhy-päivän ohjelmaa tai vaikkapa vakiovuoroja. Ota yhteyttä ja mietitään kokonaisuus tarpeittenne mukaan!

Kiipeily toimii loistavasti vaikkapa tyhypäivien ohjelmana! Jokainen pääsee haastamaan itseään sopivalla tavalla ja yhdessä reittien ratkominen on hauskaa ja palkitsevaa!

Ohjattu sisäkiipeily VOEMAlla

Pääsette tutustumaan sekä boulderointiin että köysikiipeilyyn. Kaikki tapahtuu ohjatusti, niin että jokaiselle löydetään taatusti oikean tasoiset haasteet. 

Ohjattu kiipeilypaketti on 1,5 tunnin mittainen setti, joka sisältää köysi- ja boulderkiipeilyä, kaikki tarvittavat varusteet sekä urheilu- tai virvoitusjuoman kaikille osallistujille!

Kiipeily erittäin monipuolisena urheilulajina sopii kaikenlaisille ihmisille. Kiipeilyssä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla monet ominaisuudet, kuten tasapaino, koordinaatiokyky ja lihasvoiman kehittäminen koko kroppaan, kuin myös keskittymiskyky, ongelmien ratkaiseminen ja itsensä voittamisen fiilis.

Ohjattu kiipeilypaketti 1,5 tuntia: 200€, sisältää 5 hlö, lisähenkilöt +20€

5 hlö = 200€ 

10 hlö = 300€ 

15 hlö = 400€ 

20 hlö = 500€

25 hlö = 600€ 

Nämä hinnat ovat alv 0%. Hintaan lisätään alv 10%.

Itsenäinen kiipeilykokeilu

Olette tervetulleita myös itsenäisesti kiipeilemään milloin vain teille sopivana ajankohtana. Ensikertalaisille kiipeilijöille suosittelemme kiipeilykokeilua (aikuiset 20€). Hintaan kuuluu köysikiipeilyä automaattivarmisteisilla laitteilla, boulderointia, kaikki varusteet ja alkuopastus. Jos haluatte keskittyä vain boulderointiin, hinta on kiipeilykenkien kanssa 16€. Lähelle tai yli 10 henkilön ryhmien toivomme ottavan yhteyttä etukäteen (tai jos haluatte varmistaa esimerkiksi muiden ryhmävarausten tilanteen), niin katsomme, että mahdutte hyvin kiipeilemään  virkistyspäivänänne.

Voit varata kiipeilyn alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla info@voema.net tai puhelimitse 040 522 2655 (arkisin klo 15-21)

YHTEYDENOTTOLOMAKE

    Scroll to top