HARRASTUSPORUKAT, KAVERIPORUKAT

Porukan illanvietto? No sehä on parrautta VOEMAlla!

Pikkujoulut kiipeillen!

Pikkujoulut, synttärit, polttarit tai kaveriporukan illanvietto?

Tervetuloa pitämään hauskaa kaveriporukalla ja kohtaamaan uusia haasteita kiipeilyseinillä!

Hauskanpidon lomassa tulee kuin vahingossa tehtyä tehokas koko kropan urheilutreeni. Kiipeily yhdistää monipuolisella tavalla mm. tasapainoilua, lihasvoimaa, ongelmanratkaisukykyä ja omien rajojen ylittämistä ja laji soveltuukin ihan kaikenlaisille ihmisille.
Ongelmien ratkominen kuuluu olennaisena osana kiipeilyyn ja se jos jokin on hauskaa yhdessä – ja tekee lajista varsin koukuttavan.

Ensikertalaisille kiipeilijöille suosittelemme kiipeilykokeilua (aikuiset 20€, lapset 15€). Hintaan kuuluu köysikiipeilyä automaattivarmisteisilla laitteilla, boulderointia, kaikki varusteet ja alkuopastus. Jos haluatte keskittyä vain boulderointiin, hinta on kiipeilykenkien kanssa aikuiset 15€ ja lapset 10€. Opiskelijakortilla saa alennusta hinnoista. Katso tarkempi hinnasto: Hinnasto – VOEMA

Sekä köysi- että boulderseiniltä löytyy reittejä kaikentasoisille kiipeilijöille!

Mikäli teitä on isompi porukka tulossa kiipeilemään (lähemmäs 10 hlö tai enemmän), laittele viestiä niin katsotaan kalenteristamme, että mahdutte haluamananne päivänä hyvin seinille. Pienemmät porukat voivat tulla kiipeilemään milloin vain aukioloaikoinamme ilman ajanvarausta.

Opastamme ensikertalaiset alkuun lajin pariin, joten ei haittaa vaikkei porukasta kukaan olisi ennestään edes laittanut kiipeilykenkiä jalkaan. Tekemistä löytyy kaikentasoisille liikkujille, eikä aina tarvitse kiivetä ylös asti – korkeanpaikankammokaan ei ole este kiipeilylle, vaan kiivetä voi aina itselleen sopivalla korkeudella!

Kaveriporukan pikkujoulut ohjattuna

sis. 1h ohjattua kiipeilyä köysi- ja boulderseinillä ja kaikki tarvittavat varusteet

Köysikiipeily on mahdollista itsevarmistavien lisäksi myös yläköydellä kiiveten ohjaajan varmistamana, mikäli valitsette ohjatun paketin. Ohjaaja auttaa löytämään kaikille sopivia haasteita seinillä ja neuvoo reittien kiipeämisessä.

aloitusmaksu 40€ + 20€ / hlö (min. 5 hlö)

Kysäise ohjattua kiipeilyä sähköpostitse info@voema.net niin katsellaan ryhmällenne sopivaa kiipeilypäivää!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Katso Usein kysytyt kysymykset tai tuikkase viestiä info@voema.net!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

    Scroll to top