Paikka

Lupsakkata savolaista kiipeilymeininkiä

KIIPEILYÄ JA LUPSAKKATA SAVOLAISTA MEININKIÄ!

VOEMA on Kuopion Särkiniemessä sijaitseva boulderointiin erikoistunut kiipeilykeskus, jossa viihtyvät varmasti kaikentasoiset kiipeilijät!

Monipuolisen bouldertarjonnan lisäksi meiltä löytyvät myös köysiseinät ja itsevarmistavat laitteet, joten VOEMAlla pääset tutustumaan kiipeilyyn helposti ja monipuolisesti ilman aiempaa kokemusta ja ajanvarausta. Lampsit vaan paikanpäälle ja me opastamme sinut alkuun!

Katso usein kysytyt kysymykset!

Tutustu hinnastoon täällä!

TÄSSÄ VIELÄ MUUTAMA TÄRKEÄ TÄRPPI EKAKERTALAISILLE!

Aukioloajat

1.9.2023 alkaen

Ma-Pe 15:00-21:00

La-Su 12:00-18:00

Juhlapyhistä ja muista poikkeuksista tiedotetaan erikseen sivujen ajankohtaista -osiossa.

Sijainti

millanen laji se kiipeily on?

katoppa tästä video mitä kiipeily voemalla on?

Boulderointi

Suurin osa VOEMAn seinistä on boulderointiin tarkoitettuja kiipeilyseiniä. Boulderointi on erittäin suosittu kiipeilyn alalaji, jossa kiivetään maksimissaan 5m korkeita seiniä ja seinien alla turvavarusteena on puolimetriä paksu patja. Boulderointi on sosiaalista puuhaa, sillä reitit ovat eräänlaisia ongelmanratkaisu-
tehtäviä, joita on hauska ratkoa porukalla!  

Köysikiipeily

VOEMAlla on myös köysikiipeilyyn tarkoitettuja kiipeilyseiniä, joita voi kiivetä perinteisesti varmistaen tai ns. itsevarmistavilla laitteilla. Näiden laitteiden avulla köysikiipeilyyn pääsee tutustumaan helposti ja turvallisesti ilman ajanvarausta ja aiempaa kokemusta! Saavut siis vain paikanpäälle ja lähdet kohti korkeuksia!

* Turvallisuus

Kiipeileminen sisäseinällä on turvallista kun noudattaa käyttäjäsääntöjä. Me VOEMAlla pidämme jokaiselle uudelle asiakkaalle alkuinfon, jossa käymme läpi turvallisuuteen liittyvät asiat. Seinämme on rakennettu eurooppalaisten kiipeilyseinästandardien mukaisesti ja tilamme ovat turvallisia kiivetä ja liikkua.

VOEMALAISET

KETÄ MYÖ OLLAAN?
Minna
"Minna on innokas kiipeilijä, Namun onnellinen omistaja (Minnan poni) sekä todellinen asiakaspalvelun ammattilainen. Joku saattaa joskus erehtyä luulemaan, että Minna on lyhyt, mutta ei kannata antaa ulkonäön hämätä, sillä Minna on henkisesti hyvinkin pitkä ihminen! Kiipeillessään Minna kyllä treenaa usein pituutta ja sehän muuten toimii, kandee kokeilla! Kerrottakoon vielä, että Minna toimii myös VOEMAn virallisena muistikapasiteettina 🙂 "

MINNA KIVELÄ

Kiipeilytilanvalvoja / Kiipeilyn ohjaaja / Muistikone
"Tulossa!"

Niko Auvinen

Kiipeilytilanvalvoja / Kiipeilyn ohjaaja


"Kalle-Pekka, eli tuttavallisemmin Keipsi on VOEMAn kiipeily-valmentaja ja reitintekijä. Vastaa myös firman automaattisesta tietojenkäsittelystä, eli toimii ns. ATK-tukihenkilönä. Kiipeily-hommissa Keipsi vannoo tiukasti "Haapakoskelaisen" ajattelun nimeen: "Kun on voemaa, sitä pittää käyttää". Erityisesti Keipsin sydäntä lähellä on dynot ja campustelu. Okei, no ehkä myös mutakakku ja jäätelö 🙂 "

Kalle-Pekka Lappalainen (Keipsi)

Reitintekijä / Kiipeilyvalmentaja / ATK / Sekatyömies
"Jonniinmoinen piähippihän sitä on hommassa oltava, vaikka porukalla sääjetään. Sami tykkää puuhastella kaikenmoista kiipeilyreittien parissa sekä sisällä, että ulkona. Valokuvaa ja säätää muutenkin maanisesti kaikkia visuaalisia juttuja. Miten voi olla mahollista, että tuo sisimmässään hyvinkin introvertti kaveri on koko ajan suustaan kiinni kaikkien kanssa 🙂 "

Sami Romppainen

Piällysmies / Pääreitintekijä / Taiteellinen johtaja
"Mika on elävä itä-suomalainen kiipeilylegenda. Mika teki ensinousuja idän kivillä jo silloin, kun me muut vielä nuoleskeltiin kiviä hiekkalaatikolla. Okei, no ei Mika oikeesti ihan niin vanha oo, mutta kokemusta ja näkemystä kiipeilystä löytyy vaikka muille jakkaa ja sitähän Mika mieluusti tekkeekin 🙂 "

Mika hinkkanen

Piällysmies / Talous ja hallintohommat / Insinöörisimmeisen hommat / Kiipeilylegenda

 

 

MITÄ KIIPEILY ON SINULLE?

”Kiipeily on minulle joku päivä enemmänkin kahvin juontia ja hengailua kavereitten kanssa. Jonain päivänä taas treenaan hulluna ja hikoilen kuin pieni sika”

– VOEMAn vuosijäsen 2018

Scroll to top